Cautare

1304 de rezultate pentru "isj alba" (2.96 secunde)
- Pe mine nu ma veti auzi vorbind niciodata despre magie. Fie alba, fie neagra. ... Pot exista energii, influente, dar nu exista magie alba sau neagra, care sa fie hotaratoare.
Chiar si furiile presedintelui american, Barack Obama, surprinse de consilierii de la Casa Alba, fata de incapatanarile presedintelui rus, Dimitri Medvedev, au legatura cu noi.
Ma voi duce si voi vedea cu ce echipa pot sa construiesc mai mult, in primul rand pentru electoratul din Alba Iulia", a precizat deputatul de Alba.
Romanii isi aduc aminte cu nostalgie de un sondaj facut de BCS anul trecut, care arata ca romanii asociau imaginea presedintelui Basescu cu cea a lui Popeye Marinarul, iar pe cea a premierului Boc cu Piticot din povestea Alba ca Zapada si cei 7 piciti.
Democrat-liberalul Traian Igas(foto), ministrul Administratiei si Internelor, i-a criticat sambata la Alba Iulia pe liderii PNL si PSD, spunand despre Crin Antonescu ca "nu a facut nimic cu care sa se mandreasca pana in acest moment in politica romaneasca", iar despre Victor Ponta ca este "un om care nu s-a remarcat prin profesia pe care se lauda ca o are".
Interviul lui Basescu de la TVR, marti seara, marcheaza in mod cert momentul despartirii de PDL si intrarea in campanie electorala in contul unei noi formatiuni, legendara "Alba ca zapada" a lui Lazaroiu.
Pe 30 august 2010 o anunta, pe Blogary.ro, pe Alba ca Zapada. De atunci, Alba ca Zapada zace cu marul in gat, tot asteptandu-si printul.
Iulian Anghel) In Parlament se adopta legi de tipul "cinstirea eroilor de la Fantana Alba", "comemorarea dezrobirii romilor" sau a "meteorologiei".
"Cred ca acest lucru o sa fie discutat inca un an-doi", a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, parlamentarul PDL de Alba.
Mai mult, seful PRM sustine ca o regiune de tip Harghita-Covasna-Mures-Alba-Arad ar putea sa faca UDMR sa ramana la guvernare.
La Alba-Iulia, primarul PDL Mircea Hava este cotat la 44%, candidatii USL testati in sondaje, Ioan Darzu si Calin Potor, trecand cu putin de 30%. ... In Alba, Ion Dumitrel are, conform sondajelor PSD, putin peste 40%, in timp ce Teodor Atanasiu si Ioan Florea nu trec, niciunul, de 30%.
De aceea, multi dintre cei obisnuiti cu alba-neagra prezidentiala s-or fi gandit atunci cand dl. presedinte le-a transmis sa nu se teama ca nu e criza:
Nu avem inca Alba ca Zapada, dar avem precis marul otravit Inpolitics informeaza: ... Altfel spus, nu avem inca Alba ca Zapada, dar avem precis marul otravit.
Ciprian Dobre - Mures Aristotel Cancescu - Brasov Teodor Atanasiu - Alba Horea Uioreanu - Cluj Teodor Ardeleanu - Maramures Florin Turcanu - Botosani Raducu Filipescu - Calarasi Adrian Stef - Satu Mare Dumitru Beianu - Giurgiu Radu Tirle - Bihor Cristina Ioan - Ara Mircea Molot - Hunedoara Marian Petrache - Ilfov Maria Grappini - Timis In judete precum Sibiu, Covasna, Harghita, Caras - Severin, Iasi si Tulcea nu au fost stabiliti candidatii Aliantei de Centru Dreapta.
Totul depinde de felul in care Basescu va receptiona lovitura data de greii PDL. Pana atunci, sa spunem ca Lazaroiu e negru de suparare de la prea multa Alba ca zapada.
foc de artificii cu Miscarea Populara, bal inaugural cu Alba-ca-Zapada; ... Miscarea Populara din Alba-ca-Zapada sau invers s-a autoanulat prin tembelism propriu si ticalosie funciara;
Sorin Rosca Stanescu) La unison, analistii politici dar si politicienii insisi au ajuns la concluzia ca Partidul Popular al lui Dan Diaconescu s-a dus cu arme si bagaje langa Alba ca Zapada.
A fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia in 2001 si condamnat definitiv de Curtea de Apel Alba Iulia pentru vatamare corporala din culpa la opt luni de inchisoare in decembrie 2003.
INS joaca alba-neagra cu CNP-ul Cred ca nu (mai) surprinde pe nimeni: ... Iata unde poate duce aceasta alba-neagra cu legea, cu statul de drept si cu democratia!
Iata unde poate duce aceasta alba-neagra cu legea, cu statul de drept si cu democratia! In tot acest haos ce aduce, cu sine tot mai mult o stare anomica, atat la INS, cat si la Guvern este liniste.
google-analytics.com